Fénymásolás és nyomtatás
Nagyformátumú nyomtatás
Gépelés, szkennelés, számítógépes szolgáltatások
Kötészet
Laminálás
Névjegykártyák, szórólapok...
Reklámajándékok nyomtatása
Nyomtatás pólóra, sapkára, bögrére, puzzle-re
Reklámfeliratok készítése, ragasztása
VHS digitalizálás
Festékpatronok töltése és beszerzése
Fénymásoló és nyomtató szervíz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laminálás

Szolgáltatásaink közé tartozik a kétoldalas meleg laminálás, amelynek segítségével időtállóvá tehetjük a papír alapú dokumentumokat.
A laminálógép hengerei között a dokumentum alá és fölé helyezett fólia segítségével árjegyzékeket, névjegykártyákat, ID kártyákat, étlapokat, okiratokat, illetve más fontos dokumentumokat készítünk, a vevők kérésének megfelelően.

 

Az identifikációs (ID) kártyákat egyszínű vagy full color technikával is készíthetjük, egy- illetve kétoldalasan, vevőink kívánsága szerint. A laminált kártyák ellenállóak, stabilak, nem teszik lehetővé a képek vagy adatok utólagos (illetéktelen) korrigálását, hamisítását.
A kártyák megrendelhetőek fémkapoccsal, öntapadós biztonsági csattal vagy nyakpánttal együtt, amire igény szerint szöveget is tudunk nyomtatni.

 

 

A dokumentumok laminálását a következő formátumokban végezzük:
54×86 mm, 65×95 mm, 95×136 mm, A5-ös, A4-es, A3-as lapformátum.
A laminálás során 80, 100 illetve 125 mikron vastagságú, matt vagy fényes felületű fóliát használunk.

Poszterek, reklámplakátok vagy más nagyméretű, szabadban elhelyezett dokumentumok nyomtatásakor is szükséges az anyagok laminálása, hogy megóvjuk őket a nedvességtől illetve az UV sugárzás káros hatásaitól.

A laminált anyagok időtállóak, minőségesek, és mivel öntapadós anyagra is tudunk laminálni, így sima, megtisztított felületre közvetlenül is ráragasztunk műanyag fóliával bevont anyagot. Az ilyen anyagok tartósak, és nagymértékben ellenállnak a külső hatásokkal szemben.
A laminálható öntapadós anyagok 1000 mm szélességben, és 40 illetve 100 mikron vastagságban állnak rendelkezésre.

A laminálás felélénkíti az anyagok színét, felületüket egyenletessé teszi, elnyűhetetlenek, ellenállnak a nedvességnek, könnyen tisztíthatók, törölhetők anélkül, hogy a dokumentum sérülne.