Fénymásolás és nyomtatás
Nagyformátumú nyomtatás
Gépelés, szkennelés, számítógépes szolgáltatások
Kötészet
Laminálás
Névjegykártyák, szórólapok...
Reklámajándékok nyomtatása
Nyomtatás pólóra, sapkára, bögrére, puzzle-re
Reklámfeliratok készítése, ragasztása
VHS digitalizálás
Festékpatronok töltése és beszerzése
Fénymásoló és nyomtató szervíz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyomtatás pólóra, sapkára, bögrére, puzzle-re

A TEXTILRE TÖRTÉNŐ DIGITÁLIS NYOMTATÁS full color eljárással, speciális átvivő anyag segítségével történik. A nyomtatás nagy felbontásban, A4-es, vagy A5-ös méretben lehetséges. A transzfer anyagoknak két típusát használjuk:

- TRANSZFER ANYAG FEHÉR PÓLÓKHOZ
- TRANSZFER ANYAG SZÍNES PÓLÓKHOZ

Az átvivő anyagot a megfelelő előkészítés után termoprés segítségével, 180°C-on rávasaljuk a textilre.
A technika alkalmazásával minden igényt ki tudunk elégíteni. Ügyfeleink a nyomtatni kívánt mintát papíron vagy elektronikus formában is el tudják juttatni hozzánk.
Ezzel a technikával például reklámanyagokat, születésnapi ajándékokat, szóróanyagokat tudunk készíteni.

 

A FLOKK ÉS FLEX FÓLIÁVAL TÖRTÉNŐ NYOMTATÁSI technika ugyancsak lehetővé teszi a pólókra, illetve a sapkákra való nyomtatást. Az eljárás szintén termoprés segítségével történik, transzferanyag alkalmazásával. Az átvivő anyagot használat előtt egy speciális géppel pontosan ki kell vágni. Mivel a transzferfóliák 50 cm széles tekercsekben vannak, ezért a kivágható szövegek, képek mérete bármekkora lehet. A fóliák színe a rendelkezésre álló katalógusból választható.
A fóliáknak kétféle típusa van:

- FLEX fólia: sima, fényes felületet biztosít
- FLOKK fólia: kissé kiemelkedő, bársonyos, plüsszerű felületet eredményez.

 

Ez a technika extrém tartósságot biztosít, a pólókra, sapkákra nyomtatott minták nem fakulnak ki, és nem oldódik a színük. A NYOMAT MAGA TARTÓSABB, MINT AZ ANYAG, AMELYRE KÉSZÍTIK. A nyomtatandó minták színei kombinálhatóak, de mivel ez egy fólia alapú technológia, ezért csak a színlistában lévő színeket tudjuk felhasználni. A kinyomtatni kívánt mintát elektronikus formába kell konvertálni, mert a gyártás vektoros grafikával történik. A legmegfelelőbb a CDR formátum. Amennyiben az ügyfélnek nem áll rendelkezésére kész motívum, tervezőink segítenek az elkészítésében.

A DIGITÁLIS NYOMTATÁSSAL készített pólók kézzel és mosógéppel egyaránt moshatók, a fehér színűek legfeljebb 40°C, a színes pólók legfeljebb 60°C hőmérsékleten. A fehérítő használata és a vegytisztítás tönkreteszi a pólókra nyomtatott mintát. Mosáskor és vasaláskor a pólókat ki kell fordítani!
A nyomatok minősége legfeljebb két idényen keresztül tart ki.

A FLOKK ÉS FLEX eljárással készített pólókat a nyomtatást követően 24 óráig nem szabad kimosni. Legfeljebb 60°C-on fehérítő hozzáadása nélkül moshatóak. A vegytisztítást szintén kerülni kell. A mosás és vasalás az anyag kifordításával történjen. A fóliával készített motívumok tartóssága akár a póló anyagánál is hosszabb lehet.

Kínálatunkhoz tartozik a különleges bevonatú FEHÉR SZÍNŰ BÖGRÉRE, illetve az úgynevezett MÁGIKUS BÖGRÉRE történő nyomtatás. Ez utóbbin a beletöltött folyadék hőmérsékletének hatására megjelenik, illetve eltűnik az oldalára nyomtatott kép. Ugyancsak nyomtatunk ARANY SZÍNŰ BÖGRÉRE, ZIPPO ÖNGYÚJTÓRA, készítünk KIRAKÓSOKAT (PUZZLE) A4-es, illetve A3-az méretben, valamint EGÉRPADOKAT is. Az egyedi ajándéktárgyak készítésénél is a fehér pólók nyomtatásakor alkalmazott technológiát használjuk.