Fénymásolás és nyomtatás
Nagyformátumú nyomtatás
Gépelés, szkennelés, számítógépes szolgáltatások
Kötészet
Laminálás
Névjegykártyák, szórólapok...
Reklámajándékok nyomtatása
Nyomtatás pólóra, sapkára, bögrére, puzzle-re
Reklámfeliratok készítése, ragasztása
VHS digitalizálás
Festékpatronok töltése és beszerzése
Fénymásoló és nyomtató szervíz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rólunk

A "Kovač" Önálló Kisipari Műhely 2000-ben alakult meg Szabadkán, az újvidéki irodatechnikával foglalkozó "Stylos" és "Copy" vállalatokban szerzett gazdag tapasztalatokra építve.


Műhelyünk technikailag jól felszerelt, lépést tartunk a legújabb technológiai eljárásokkal, hogy ügyfeleink számára minél széleskörűbb és minőségesebb kiszolgálást tudjunk biztosítani.

Munkatársaink sokéves szakmai gyakorlattal rendelkeznek, rövid határidővel nagymennyiségű munkát képesek vállalni, alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez.

 

Karbantartási szolgáltatásunk keretein belül a fénymásoló gépeken és nyomtatókon keletkezett meghibásodást igyekszünk haladéktalanul elhárítani, és ellátni ügyfeleinket a szükséges felszereléssel.


A megrendelői és piaci igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük tevékenységi körünket, és fő profilunk megtartása mellett számos szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére. A pólókra, bögrékre való nyomtatáson keresztül a bármilyen anyagra történő ofszet nyomtatásig minden tevékenységet magas színvonalon végzünk.