Fotokopiranje i štampanje
Štampanje velikog formata
Prekucavanje, skeniranje i računarske usluge
Koričenje
Plastificiranje
Štampa vizit-karti, flajera...
Štampa na upaljače, olovke...
Štampa na majice, kape, šolje, puzzle...
Izrada reklamnih natpisa, reklama na automobilima
Prebacivanje video materijala sa VHS-a na DVD
Reciklaža i prodaja tonera i kertridža za štampače
Servis fotokopir aparata i štampača

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plastificiranje

Trajna zaštita Vaših dokumenata. Topla obostrana plastifikacija ima široku primenu i omogućava Vam da učvrstite i zaštitite Vaša dokumenta, cenovnike, vizit karte, ID kartice, jelovnike, diplome...

Plastificiranje se vrši u formatima:
54x86mm, 65x95mm, 95x136mm, A5, A4, A3.

Debljine folije koje Vam stoje na raspolaganju su: 80, 100 ili 125 mikrona, sjajne ili mat.

Program identifikacionih kartica (ID card) je takođe zastupljen u našoj ponudi. Kartice su odštampane u jednoj boji ili punom koloru, jednostrano ili obostrano, trajno plastificirane (laminirane) tako da se ne može vršiti nikakva naknadna korekcija slike ili podataka nosioca iste. ID kartice se isporučuju u kombinaciji sa treger kopčom, samolepljiva klipsom sa zihernadlom ili trakom za oko vrata po želji sa štampom na istoj.

 

 

Prilikom štampe postera ili reklamnih plakata se pojavila potreba za plastifikacijom i većih formata, zbog koje smo uveli i plastifikaciju (laminiranje), zaštitu od vlage i UV zračenja. Plastificiran (laminiran) materijal je dugotrajniji i kvalitetniji, a takođe se prilikom plastificiranja može naneti zadnji samolepljivi sloj, tako da se direktno može izvršiti lepljenje na glatke, prethodno očišćene površine. Materijal je potpuno zaštićen od štetnih spoljašnjih uticaja. Maksimalna širina 1000mm, debljina 40 i 100 mikrona.

Plastificirani materijal se može kvasiti, brisati i čistiti bez ikakvih posledica...