Fotokopiranje i štampanje
Štampanje velikog formata
Prekucavanje, skeniranje i računarske usluge
Koričenje
Plastificiranje
Štampa vizit-karti, flajera...
Štampa na upaljače, olovke...
Štampa na majice, kape, šolje, puzzle...
Izrada reklamnih natpisa, reklama na automobilima
Prebacivanje video materijala sa VHS-a na DVD
Reciklaža i prodaja tonera i kertridža za štampače
Servis fotokopir aparata i štampača

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Štampa na majice, kape, šolje, puzzle...

 

DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU U PUNOM KOLORU se vrši putem preslikača koji se izrađuju na digitalnim mašinama visoke rezolucije, a njihove veličine mogu biti A4 ili A3. Postoje dve vrste preslikača:


• PRESLIKAČI ZA BELE MAJICE
• PRESLIKAČI ZA MAJICE U BOJI.


Nakon izrade preslikača, prenos na tekstil se vrši termopresom na temperaturi od 180°C. Ovakav način izrade ima neograničenu primenu, a Vaši originali i motivi koje želite preneti na majicu mogu biti u bilo kom elektronskom ili papirnom obliku. Ovaj način je idealan za reklamne majice, rođendanske poklone, promocije...


ŠTAMPA NA TEKSTILU SA FLOK I FLEX FOLIJAMA predstavlja štampu na majice i kačkete sa specijalnim folijama, i takođe se vrši pomoću termoprese. Folija koja se prenosi na majicu (kačket) prethodno se precizno iseče pomoću katera. Veličine ovih folija su neograničene, jer se folija uzima iz rolne. Boja se bira iz datog kataloga folija. Postoje dve vrste materijala od kojih su folije izrađene:


FLEX - gumirani materijal
FLOK - imitacija pliša.


Ovakav način izrade majice (kačketa) je dugotrajan. Sam preslikač ne bledi, ne pušta boju, TRAJNIJI JE OD SAME MAJICE (kačketa). Sa ovim načinom izrade može se raditi i u više boja. Priprema za folije mora biti u elektronskoj formi i to u vektorskom obliku, najbolje CDR formatu. Ukoliko nemate gotovo rešenje, naš tim dizajnera će Vam rado pomoći. Sve folije su u rolnama širine 50cm.

 

 


MAJICE ODŠTAMPANE U PUNOM KOLORU SA PRESLIKAČIMA ZA BELE MAJICE se mogu prati ručno ili mašinski do najviše 60°C. Pre pranja i peglanja proizvod treba okrenuti na naličje. Trajnost štampe je do dve sezone.

MAJICE ODŠTAMPANE U PUNOM KOLORU SA PRESLIKAČIMA ZA TAMNE MAJICE se mogu prati ručno ili mašinski do najviše 40°C. Ne sme se koristiti sredstvo za izbeljivanje i ne sme ići na hemijsko čišćenje. Pre pranja i peglanja proizvod treba okrenuti na naličje. Trajnost štampe je do dve sezone.

MAJICA IZRAĐENA OD FLOKA I FLEXA se sme prati tek 24h nakon izrade. Peru se do najviše 60°C, bez sredstva za izbeljivanje i ne sme se nositi na hemijsko čišćenje. Ne sme se peglati po preslikaču, već majicu okrenuti na naličje, i tek onda peglati. Trajnost folije je isto koliko i majica (i mnogo duže...)


U ponudi se nalazi i štampa na specijalne keramičke BELE ŠOLJE, kao i na MAGIČNE ŠOLJE koje menjaju svoju trenutnu boju u zavisnosti od temperature tople tečnosti u njima, i otkrivaju odštampanu sliku ispod nje. Takođe vršimo štampu i na ZLATNE ŠOLJE, PIVSKE KRIGLE od 0,5 l, ZIPPO UPALJAČE, štampu na SLAGALICE (Puzzle) dimenzija A4 i A3, i štampu na PODLOGE ZA MIŠ (Mouse Pad). Važe ista pravila izrade kao i kod štampe na bele majice.